Write logo
w-rite! combineert inhoud en vorm
Jeroen Vugts heeft 10 jaar ervaring als adviseur van kleine, middelgrote en internationale ondernemingen op het gebied van strategie, innovatie en ondernemerschap. Sinds het voorjaar van 2009 is hij zelf ondernemer en helpt hij klanten als zelfstandig schrijver, coach en adviseur bij het structureren en vertellen van hun verhaal.

Als student was Jeroen betrokken bij spin-offs en start-ups vanuit de Universiteit Leiden, waar hij Nederlands studeerde en zich specialiseerde in argumentatietheorie. Als strategieadviseur werkte hij voor grote en kleine bedrijven, investeerders en kennisinstellingen. Jeroen specialiseert zich in vraagstukken van groei, innovatie en ondernemerschap en werkt meest voor bedrijven met een sterke technologische component, bijvoorbeeld in de life sciences of maakindustrie, en een vernieuwende, avontuurlijke inslag.

Klanten en (oud-)collegae zoeken Jeroen om de scherpte van zijn analyses, de elegantie van zijn verhaallijnen en zijn vlotte pen. Bestuurders en wetenschappers waarderen zijn vermogen zich complexe materie snel eigen te maken, te begrijpen wat zij bedoelen en dat soms beter onder woorden te brengen dan zij zelf kunnen. Als zelfstandig schrijver en adviseur biedt Jeroen zijn klanten een uniek profiel: iemand die het zowel inhoudelijk kan bedenken als overtuigend opschrijven.